Privacy

1. Inleiding

Bij Vos nv verbinden wij ons ertoe uw privacy te beschermen en te respecteren. We streven naar GDPR conformiteit.

Als onderdeel van onze missie om zo goed mogelijk onze producten en diensten te ondersteunen, verzamelt en beheert Vos nv informatie.
Dit privacybeleid is bedoeld om u beter te helpen begrijpen hoe wij uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en opslaan.

Door gebruik te maken van om het even welke vorm van diensten en/of producten van Vos nv of door te werken met een dealer die diensten en/of producten van Vos nv verkoopt, gaat u akkoord met de voorwaarden van dit privacybeleid en met de van kracht zijnde Algemene Voorwaarden van Vos nv.

Als u onze website bezoekt zullen we uw informatie exclusief gebruiken, indien u daarmee instemt.

Indien we belangrijke wijzigingen aanbrengen in dit privacybeleid zullen we u hiervan op de hoogte brengen door het gewijzigde beleid op deze website te plaatsen. Door deze website te blijven gebruiken nadat deze wijzigingen werden geplaatst, gaat u akkoord met dit gewijzigde beleid.

Vragen omtrent dit privacybeleid en onze privacygebruiken dienen per email te worden verstuurd naar vos@vos.be of per post naar:

VOS nv
Data Compliance Officer – Dhr. Christian Vos
Industrielaan 14
3730  Hoeselt – Belgium


2. Informatie van de bezoekers van de Vos nv website

Welke informatie verzamelen wij en waarom?

  • Enkel van de bezoekers van de Vos nv website die een dealer login aanvragen of een contactaanvraag invullen, verzamelen we de naam, het adres, het e-mailadres, het telefoonnummer, de taal en eventueel het BTW-nummer.
  • Van personen die gebruik maken van de telefonische bijstand verzamelen we de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer.

We gebruiken deze informatie uitsluitend om 1) onze diensten aan te bieden en te verbeteren, 2) eventuele vragen van uw kant te beantwoorden, 3) u te informeren over onze producten en diensten en 4) onze producten en diensten te promoten.

Wanneer verzamelen we deze informatie?

We verzamelen deze informatie wanneer u via de Vos nv website gebruik maakt van de dealer login aanvraag of contact aanvraagt of ons via email, telefoon of post contacteert. We verzamelen ook alle bijkomende informatie die u ons zou bezorgen. 


3. Wat doen we met uw persoonlijke informatie van zodra u de relatie met ons stopzet?

We stoppen met het archiveren van uw gegevens op onze servers en zullen deze informatie vernietigen na maximum 3 jaar en na 7 jaar voor gegevens nodig voor administratie/boekhouding/fiscaliteit.


4. Wat doen we niet met uw persoonlijke informatie

Vos nv is voorstander van data protection! We gaan uw persoonlijke gegevens niet verkopen, onthullen, verhuren, delen of anderzijds uw persoonlijke gegevens verspreiden aan andere bedrijven of derden. Uw informatie is confidentieel en blijft veilig bij ons. Ze wordt gehost op servers in Europa die beveiligd zijn door de recentste technologieën.


5. Controle en toegang tot jouw persoonlijke informatie

U behoudt alle rechten op uw persoonlijke informatie. U kan op ieder ogenblik vragen uw persoonlijke informatie in te zien, te verbeteren, te wijzigen, te verwijderen of het gebruik ervan te beperken aan de hand van een mail naar vos@vos.be. Het is belangrijk om te weten dat indien u het gebruik van uw persoonlijke informatie verwijdert of beperkt, onze diensten niet naar behoren verder verzekerd kunnen worden.

Hoewel we hopen dat dit nooit nodig zal zijn, kan u altijd een klacht indienen bij de Belgische Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

We hopen dat we alle vragen die u zou kunnen hebben over dit topic hebben beantwoord. Gelieve ons te laten weten hoe we onszelf verder kunnen blijven verbeteren op vos@vos.be.